L'Art des Mets
1320

Hier beoefent men de liefde voor eten en reizen met een warm onthaal en een klassieke keuken met verwijzingen naar Noord-Afrika. Alle gerechten worden geserveerd in mooie grafische borden. De gebakken kalfszwezeriken zitten onder een laagje paneer van polenta. De chef heeft ons verleid met zijn puree van broccoli die licht naar munt smaakt. Daarna volgde een perfect gebakken lamsribstuk met een subtiele saus van gekonfijte roos, geserveerd met seizoensgroenten.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:30-23:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Our partners

Similar Restaurants

Origines by Celine

1320

L'envers

1320

Masu

1320