L'Air de Rien
1520

Een eigenzinnige chef in een restaurant met Scandinavische allures en een duidelijke ambitie: de keuken van een introverte autodidact. Groenten en fruit hebben een duidelijke plek op de kaart, net als het vlees dat op de grill gebakken wordt. Laat u na de parade van mooi uitgewerkte amuses leiden door de subtiele creaties van de chef. Een klein stukje zilte zeebaars, met de lijn gevangen, en daarbij een perfect gebalanceerde saus en aubergine, die bijna wellustig baadt in sap van tomaat met kleine, licht zure en frisse blokjes komkommer. De eend wordt in twee bereidingen gebakken op de barbecue met aparte accenten: dropplant, rode biet, kers en pollen. Een fantastisch evenwicht van smaken op hoog niveau.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:00
Woensdag Gesloten — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Stéphane Diffels Chef, Eigenaar

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Didier Galet

1520

La Villa des Bégards

15,520

Ô de vie

1520