L'Air de Rien
1520

Een eigenzinnige chef in een restaurant met Scandinavische allures en een duidelijke ambitie: de keuken van een introverte autodidact. Groenten en fruit hebben een duidelijke plek op de kaart, net als het vlees dat op de grill gebakken wordt. Laat u na de parade van mooi uitgewerkte amuses leiden door de subtiele creaties van de chef. Een klein stukje zilte zeebaars, met de lijn gevangen, en daarbij een perfect gebalanceerde saus en aubergine, die bijna wellustig baadt in sap van tomaat met kleine, licht zure en frisse blokjes komkommer. De eend wordt in twee bereidingen gebakken op de barbecue met aparte accenten: dropplant, rode biet, kers en pollen. Een fantastisch evenwicht van smaken op hoog niveau.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-21:00
Wednesday Closed — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Stéphane Diffels Chef, Owner

Our partners

Similar Restaurants

Didier Galet

1520

La Villa des Bégards

15,520

Ô de vie

1520