Met Yves Mattagne aan het roer van deze bekende zaak aan de rand van het Ter Kamerenbos treffen we een culinaire visie die verfijning en creativiteit combineert. Omringd door zijn team transformeert Mattagne elk gerecht tot een kunstwerk, geserveerd in een prachtige setting die de hele maaltijd lang fascineert. Het menu start met diverse aperitiefhapjes waaronder een Brussels wafeltje met algen en tartaar van hamachi, kokosroom en limoenkaviaar. Gestoomde wilde griet komt met sobacha en kokkels, omringd door een fijne beurre blanc met een puntje yuzu. Met de gebakken foie gras van La Maison Mitteault die hij combineert met gestoofde radicchio tardivo, praliné van pistache en gerookte paling, demonsteert hij pas echt zijn talent: de smaakbalans is verbluffend. Hoofdgerecht is een perfect bereid stukje kalfsvlees met diverse texturen van cevennes ui, gnocchi en ultrafijne kalfsjus. Als apotheose volgt een heerlijke creatie rond appel. De versnijdingen en laatste afwerkingen in de zaal, het attente personeel en het deskundig advies van Fabrice d’Hulster die je door de fraaie wijnkaart loodst, geven deze uitzonderlijke culinaire belevingen een uniek accent.