La Villa des Bégards
15,520

François Piscitello gaf zijn restaurantkaart onlangs een update. Weg met de diverse menu’s, enkel nog een lunchmenu en een menu van vier gangen. Toch verdwijnt daardoor de signatuur van deze chef niet. Als geen ander creëert hij smakelijke en tegelijk onverwachte combinaties tussen Italiaanse ingrediënten en producten uit andere contreien. Zo worden langoustines voorgesteld als een tartaar met komkommer, radijs en kombu, opgefrist door ijs met dille. Kabeljauw, ronduit perfect van cuisson, wordt gelakt met esdoornsiroop en rust op risotto met witloof en kappertjes. Jonge duif krijgt het gezelschap van kersen, tomaten en polenta met zachte specerijen. En als dessert een compositie van bloedsinaasappelsorbet met saffraan, amandelen en olijfolie, waarmee deze chef aantoont dat hij een kei is in het combineren van smaken, texturen en aroma’s.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:15-13:30 — 19:00-21:30
Woensdag 12:15-13:30 — 19:00-21:30
Donderdag 12:15-13:30 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:15-13:30 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

François Piscitello Chef, Eigenaar

Awards

  • Italiaan van het Jaar 2019

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

L'Air de Rien

1520

Didier Galet

1520

Ô de vie

1520