La Table du Tribeca
1420

La Table du Tribeca 2.0, opgericht door chef Pierre Résimont en ondernemer Laurent Wagner, belichaamt perfect het concept van bistronomie: haute cuisine in een gezellige sfeer. Op de kaart staan brasserieklassiekers maar ook originele creaties zoals gebakken kikkerbilletjes met daslook en afgewerkt met groene asperges en geroosterde panko. Nog smakelijker was de malse lamsschouder die achttien uur lang werd gekonfijt met seizoensgroenten in een heerlijk intense jus. Zeer comfortabele kader, attente bediening en smaakvolle keuken rechtvaardigen volledig de titel van Brasserie van het Jaar.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Zaterdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Zondag 12:00-14:30 — Gesloten

Team

Dimitri De Bodt Maître
Laurent Wagner Chef De Rang
Maxime Massart Chef
Pierre Resimont Chef

Awards

  • Brasserie van het Jaar 2025

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'Esprit Bouddha

14,520

La Part des Anges

1420

Le Mont-à-Gourmet

14,520