Back to search results

La Grange d’Hamois
1420

In een smaakvol gerenoveerde schuur in de Condroz, badend in licht en met een schaduwrijk terras, ontvangen Hélène Fays en chef Grégory Gillain ons voor een eerlijke en rustgevende culinaire pauze. De seizoenskeuken is puur en respectvol voor het product. Rug van schelvis met kool en grijze garnalen wordt geserveerd met een subtiele jus van hazelnootboter. De kalfszwezerik - signatuurgerecht van de chef – overtuigt ons met zijn smeuïgheid, aardappelrisotto en onweerstaanbare truffelsaus. Een moment van ingetogen elegantie met een uitstekende prijs-plezierverhouding.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

A Partir de Janvier 2025
Mardi  12:00 - 13:30
Dimanche: Fermé Sauf Dernier Dimanche du mois 12h-13h30

Team

Gillain Grégory Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Recto Verso

1420

Le Rempart

1320

97 Rue Piervenne

12,520