La Grange d’Hamois
1420

In deze voormalige schuur in de Condroz onderscheidt chef Grégory Gillain zich door een traditionele keuken te brengen die grotendeels gebaseerd is op streng geselecteerde lokale seizoensproducten. Hij toont zijn knowhow door zorgvuldig samengestelde creaties zoals tartaar van zeebrasem, tegelijk verfrissend en vol van smaak door de gel van yuzu en espuma van bisque. Ook de tarbot met groenten, aangevuld met mosselen en fijne currysaus is een gerecht dat we ons herinneren alsof het gisteren was. De voorbeeldige service door zijn echtgenote en de rest van het team koppelt professionalisme aan gezelligheid en maakt een bezoek aan dit gastvrije restaurant nog prettiger. De tweede koksmuts is binnen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-20:30

A Partir de Janvier 2025
Mardi  12:00 - 13:30
Dimanche: Fermé Sauf Dernier Dimanche du mois 12h-13h30

Team

Gillain Grégory Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Recto Verso

1420

La Cuisine d'un Gourmand

1420

Atelier de Bossimé

14,520