La Grange d’Hamois
13,520

Sinds enkele jaren wordt de keuken van Grégory Gillain gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij geeft de voorkeur aan natuurlijke producten boven gedurfde smaken, en dit is duidelijk vanaf het moment dat je de verfijnde maar bescheiden gekruide amuses proeft. De vitello tonnato met flinterdunne sneetjes kalfsvlees bevestigt dit. De varkenswang met reepjes gekonfijte paprika is pure verwennerij. Als hoofdgerecht kozen we voor zalm gegaard op lage temperatuur, geserveerd met open ravioli en met een beurre blanc met mosselen en zeekraal. Een eenvoudig, troostrijk gerecht, dat wat diepgang verdiende om ons volledig te overtuigen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Au Gré des Saisons

1320

Nous

13,520

Chez Pinpin

1320