Back to search results

La Gloriette
1420

Strakke maar warme inrichting, een decor waarin de geraffineerde en vaak kleurrijke creaties van eigenaar-chef Olivier Bauche goed tot hun recht komen. Knap opgebouwde menu’s zijn een sterk punt, veelal met producten van hun eigen moestuin en lokale producenten. En dat tegen aantrekkelijke prijzen. Een stukje zeeduivel komt met erwtjes, bladsla en aardappel, terwijl lamsrug gecombineerd wordt met wortel, knolraap en salie. In het wildseizoen is de chef helemaal in zijn nopjes, maar ook met kreeft zorgt hij voor culinaire hoogstandjes. Komt erbij dat de bediening attent is, er goede wijnen in het glas komen, je in de zomer in de tuin kunt tafelen en eventueel nadien overnachten in hun hotel aan de overkant. Op naar Marche-en-Famenne!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Team

Fauvarque Véronique Sommelier
Olivier Bauche Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bistrot Blaise

14,520

Le Jardin des Senteurs

1420

La Table de Manon

14,520