La Gloriette
1420

Chef Olivier Bauche is diepgeworteld in deze regio. Samen met zijn vrouw Véronique heeft hij hun twee huizen prachtig verbouwd, het ene om je te ontvangen tijdens je verblijf, het andere om je te laten genieten van een verfijnde gastronomische ervaring. De chef zet meteen de toon met de amuses: een troostende cappuccino met espuma van Chimay kaas. Met de foie gras met appel in verschillende texturen en zwarte pens laat de chef zijn creatieve kant zien. We gaan verder met een gerecht van het terroir: fondant gebakken haasfilet met puree van seizoensgroenten en een saus van rozemarijn met physalis en sinaasappel. We eindigen met een selectie lokale kazen en een dessert van kokos, kiwi en knapperige melkchocolade.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Team

Olivier Bauche Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bistrot Blaise

1420

Le Jardin des Senteurs

1420

La Table de Manon

14,520