La Durée
15,520

La Durée treffen we in een ruime, elegante villa waar eigentijdse kunst voor een mooi contrast zorgt met het strakke interieur. Angelo Rosseel brengt een pure keuken waarbij duidelijk eigen toetsen en combinaties de gerechten naar een hoger niveau tillen. Borden zijn steeds met zorg gepresenteerd en de bediening is van de bovenste plank. Een en al verfijning proeven we door het gedoseerd gebruik van bergamotcitroen en bottarga in een bereiding van nog bijna rauwe, gerookte kabeljauw met crème en chips van schorseneer. Op dat elan gaat de chef verder met een kraakverse, kort geschroeide coquille die zwemt in een delicate dashi van raap en gerookte paling. Piepkuiken heeft hij gevuld met truffels uit Carpentras en krijgt een romige saus vol diepgang mee met garnituur van witloof en knolselder. Soufflé van chocolade als voortreffelijke afsluiter.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-20:45
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:45
Zondag Gesloten

Team

Angelo Rosseel Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Table d'Amis

1520

Dirkjan Decock

1520

Goffin

1520