La Durée
15,520

Elegant genesteld in een grote villa biedt La Durée op een heel eigentijdse manier het comfort en de spirit van grote ‘huizen’ van weleer. In die setting brengt chef Angelo Rosseel een zeer verzorgd en evenwichtig repertoire met veel aandacht voor sauzen en dressings. Mooi voorbeeld is zeer nauwkeurig in misoboter gegaarde kabeljauw die geserveerd is op schuim van pompoen en voorzien is van mosseljus vol diepgang. Een Dieppe coquille die even in de pan heeft gelegen is afgewerkt met subtiele beetgare ravioli gevuld met knolselder, ricotta en mozzarella. Verder, vers geschaafde truffel, romige jus met knolseldersmaak en in boter gebakken eekhoorntjesbrood die het geheel een extra feestelijk karakter geven. Luchtige chocolademousse en crème anglaise met daarnaast zeer fijn op het moment zelf gedraaid ijs van clementines als rijkelijk slotakkoord.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-20:45
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:45
Zondag Gesloten

Team

Angelo Rosseel Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Table d'Amis

1520

Dirkjan Decock

1520

Goffin

1520