La Durée
15,520

In zijn ruime villa serveert Angelo Rosseel harmonieuze gerechten vol smaak. Het zijn telkens hechte composities, met goede sauzen en kwalitatieve producten. Zo pleziert licht gerookte forel in een frisse combinatie met komkommer, straciatella en kefir. Bij rode mul komen vollere, mediterrane smaken op de voorgrond. De prima gegaarde vis is in goed gezelschap van venkel en bouchot mosselen. Een intense jus van bouillabaisse geeft het geheel een lift. Helemaal herfst wordt het bij een diepe aardappelbouillon waarop gekorste zwezerik en vers geschaafde witte truffel voor finesse zorgen. Ook wilde eend met een rijk garnituur, van zwarte vijg tot knolselder en witloof, is tekenend voor de aanpak van de chef. Dit blijft een topadres in de regio. De professionele bediening en intrigerende wijnsuggesties maken het plaatje helemaal af.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-20:00
Wednesday 12:00-13:15 — 19:00-20:00
Thursday 12:00-13:15 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:15 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday Closed

Team

Angelo Rosseel Chef

Our partners

Similar Restaurants

Rebelle

1520

Taste and Colours

1520

Marcus

1520