La Cour des Dames
1220

Deze zaak werd ondergebracht in een oude schuur uit de 18e eeuw, maar biedt ook andere mogelijkheden. In het restaurant geeft chef Damien Di Lorenzo de voorkeur aan een streekgebonden keuken, gesteund door een moestuin en lokale producenten. De chef streeft naar ‘zero waste’ en stelt een gevarieerde bistronomische keuken voor met respect voor het milieu. Naast zijn beroemde paté in deegkorst vinden we er rundvlees van bij Eugène terug dat als een rosbief wordt klaargemaakt en geserveerd wordt op een toast met tartaarsaus, kappertjes en ansjovis. Als hoofdgerecht is de varkensrib van ongeveer 1 kg van boerderij Gossuin een perfect gerecht om te delen dat wordt geserveerd met de enige echte al’berdouille saus.

Openingstijden

Maandag 12:00-15:00 — Gesloten
Dinsdag 12:00-15:00 — Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-22:00
Zondag 10:00-16:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Coq Wallon

1220

L'Art des Mets

1220

La Bergerie

1220