La Cour des Dames
1220

Deze zaak werd ondergebracht in een oude schuur uit de 18e eeuw, maar biedt ook andere mogelijkheden. In het restaurant geeft chef Damien Di Lorenzo de voorkeur aan een streekgebonden keuken, gesteund door een moestuin en lokale producenten. De chef streeft naar ‘zero waste’ en stelt een gevarieerde bistronomische keuken voor met respect voor het milieu. Naast zijn beroemde paté in deegkorst vinden we er rundvlees van bij Eugène terug dat als een rosbief wordt klaargemaakt en geserveerd wordt op een toast met tartaarsaus, kappertjes en ansjovis. Als hoofdgerecht is de varkensrib van ongeveer 1 kg van boerderij Gossuin een perfect gerecht om te delen dat wordt geserveerd met de enige echte al’berdouille saus.

Opening hours

Monday 12:00-15:00 — Closed
Tuesday 12:00-15:00 — Closed
Wednesday 12:00-15:00 — Closed
Thursday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Friday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Saturday Closed — 18:30-22:00
Sunday 10:00-16:00 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Coq Wallon

1220

L'Art des Mets

1220

La Bergerie

1220