La Canne en Ville
1520

Aanvullende informatie: Sinds april 2022 is het restaurant gevestigd in een gebouw dat aan het Steigenberger Hotel grenst, een nieuwe elegante en verfijnde omgeving die de gerechten van de chef weerspiegelt.
-----
Onze Jonge Chef van het jaar 2021 voor Brussel heeft niet meteen stilgezeten in afwachting van betere tijden. In de lente liet Kevin Lejeune zich opmerken in het Steigenberger hotel, maar wij wachtten vol ongeduld tot hij terug zou keren naar het uitgepuurde maar niet minder elegante kader van de oude slagerij die hij heeft omgevormd tot een gastronomische parel. Omringd door een professionele en attente ploeg, start hij met enkele geraffineerde amuses-bouches, waaronder een trompe-l’oeil van wortel met lichte geitenkaas. We gaan verder met de intense smaken van zeebaars die met de lijn gevangen is en geserveerd wordt met hijiki zeewier. En de brocciu kaas met erwtjes geeft een mooi contrast. De langoustine, gerookt met rozemarijn, komt aan tafel onder een cloche. De verbazingwekkend lekkere kroepoek met kruiden die erbij geserveerd wordt, herinnert ons na het proeven van het schaaldier aan alle smaken van het gerecht. Het was ook liefde op het eerste gezicht voor de lamsfilet die op meesterlijke wijze bereid werd. Het vlees komt op het bord met een aubergine, gelakt met miso, en een lichte crème van hazelnoot die zich subtiel vermengt met de delicate saus van het lam. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Alexandre Stevens Maître
Alexandre Vaessen Sous-Chef
Jonathan Torralba Sommelier
Lejeune Kevin Eigenaar, Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2021
  • Ontdekking van het Jaar 2019

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Humus x Hortense

15,520

La Villa Emily

1520

Stirwen

1520