La Canne en Ville
1520

In dit prestigieuze restaurant in de Louizawijk kookt chef Kevin Lejeune in een stijlvol kader dat past bij zijn geraffineerde culinaire creaties, die tegelijk innovatief, gedurfd en gebalanceerd zijn. Dit zijn meteen ook de drie woorden die de trompe-l'oeil waarmee we ons ontbijt beginnen het best beschrijven: een croissant gevuld met crème die geparfumeerd is met citroenmelisse, daarbij cappuccino van fluwelen zwemkrab met Machang peper en krabvlees met een emulsie van sinaasappel. Hij overtuigt ons net zozeer van zijn meesterschap met de zalmrollade met Isignyroom en kombucha van dragon, opgefleurd met zalmeitjes. De kalfskotelet smelt letterlijk in onze mond, de garnituur van butternut, geroosterd merg, gekonfijte sjalot en Tommekaas past er perfect bij. De chef toont zijn creativiteit met een verrassende tartelette van Brie Noir dankzij de verbazingwekkend heerlijke combinatie van kaas en citrus. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Alexandre Vaessen Sous-Chef
Lejeune Kevin Owner, Chef
Lucas De Ré Sommelier
Martin Léon Castro Maître

Awards

  • Young Chef of the Year 2021
  • Discovery of the Year 2019

Our partners

Also recommended Restaurants

Samouraï

15,520

Stirwen

1520

Barge

15,520