Back to search results

Klei
1320

Op de Ieperse Grote Markt openden Jonathan Devogel en Mallorie Boury, zowel privé als in de keuken een tandem, samen met gastheer Carl Couvreur een zeer fraai, comfortabel ingericht en verfijnd restaurant. Makreel gelakt met komkommer en tomaat smaakt fris, rijk en licht zoetzuur. Tartaar van rundvlees krijgt met zelfgemaakte pickles, crème van gefermenteerde look en schuim van mosselen met basilicum spanning en lengte. Duifje uit Steenvoorde is perfect geroosterd en vergezeld van fijne niet te zoete pruimencompote en gekruimelde ricotta voor rins tegengewicht, gestoofde courgette en paprika en saus geparfumeerd met citroengeranium. De genuanceerde keuken gefocust op lokale, seizoensproducten verdient een plaats in onze gids.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:45
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:45
Zondag Gesloten

Team

Jonathan Devogel Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Découverte

13,520

Bacon

1320

Vinke

1320