Julien
15,520

In de vorige editie ontving Davy Devlieghere onze award van Jonge Chef van het Jaar en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Wat hij creëert is van grote klasse. Geen overdaad op het bord, maar heel zuiver en ‘to the point’. Kwaliteitsproducten tilt hij naar een nog hoger niveau door ze met het grootste respect klaar te maken, hier en daar aangevuld met een fris accent. Langoustine komt in twee bereidingen: eerst tartaar van langoustine met sorbet van selder en vinaigrette van citrusafrikaantje, daarna gebakken langoustine met cannelloni van verse pasta, zure room en nantua. Perfect krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, grondwitloof en jus van zwarte truffel als hoofdgerecht. En als dessert is de prachtcreatie rond rode biet met basilicum, donkere chocolade en zure thee ronduit top.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Woensdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:00
Zondag Gesloten

Team

Davy Devlieghere Chef
Marie-Julie Haeck Manager

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Aards Paradijs

1520

Karel de Stoute

1520

Publiek

1520