Back to search results

Héliport Brasserie
1420

In de betoverende omgeving van het kasteel van Colonster stelt Frédéric Salpetier een verfijnde brasseriekeuken voor, een mix van traditie en moderniteit. Creaties zoals Anjouduif met girolles en intense saus of kalfszwezerik met schuimige bearnaise zijn zowel elegant als genereus. De chef geeft de voorkeur aan kwaliteitsproducten die hij door fantastische sausen naar een hoger niveau tilt. Met een terras in het groen en het intieme eetgedeelte dat ondergebracht is in de voormalige jachtkamer, is dit eigentijdse restaurant zowaar een must in de omgeving van Luik.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Salpetier Frédéric Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2005

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Table Toquée

1420

Au Moriane

1420

Caudalie

1420