Héliport Brasserie
1420

Het groene terras of de aangename en gemoderniseerde Jachtzaal van de brasserie van het kasteel van Colonster is de ideale plek om een hapje te eten. De pretentieloze keuken van chef Frédéric Salpetier moet niet onderdoen voor de respectabele setting. In zijn gerechten combineert hij moeiteloos traditie en vernieuwing. We starten met de perfecte combinatie van ei, espuma van rattes, knolselder en truffel. We genoten vervolgens van de heerlijke fazant met genappeerde saus. De dij werd verwerkt in een overheerlijke pastei. Een traditionele dame blanche met crème fleurette en een krokantje van chocola is een mooi einde van onze maaltijd.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Awards

  • Young Chef of the Year 2005

Our partners

Similar Restaurants

Les coudes sur la table

1420

Sauvage

1420

Au Moriane

1420