Back to search results

Gramm
13,520

Chef Erwan Kenzo Nakata brengt een innoverende keuken die grotendeels vegetarisch is geïnspireerd en soms verrast met spannende combinaties. Rode biet heeft hij in zoutkorst gegaard waardoor deze zachter en minder aards smaakt. Poeder van geitenkaas geeft een frisse toets terwijl bloedsinaasappel extra reliëf brengt en vinaigrette op basis van honing uit Frans-Vlaanderen voor een geslaagd zoet tegengewicht zorgt. Mosselen combineert hij met morteau worst, spitskool en gebrande aubergine tot een apart surf & turf gerecht.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00-21:30
Woensdag 19:00-21:30
Donderdag 19:00-21:30
Vrijdag 19:00-21:30
Zaterdag 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Erwan Kenzo Nakata Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2018

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Selecto

1320

Strofilia

1320

Henri

13,520