Gramm
13,520

Het restaurant van Erwan Kenzo Nakata biedt een originele culinaire ervaring waarin de Bretonse en Japanse roots van de chef op briljante wijze samensmelten. Zijn creativiteit blinkt uit in subtiele, harmonieuze gerechten zoals tempura van brandnetel in vichyssoise of nasu dengaku, stukjes gekonfijte aubergine in miso geserveerd met gerookte mango. De gebakken makreel wordt geserveerd met knapperige sla en lactogefermenteerde mosterdzaadjes. Geniet van deze umami keuken in een bijzonder intieme setting.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00-21:30
Woensdag 19:00-21:30
Donderdag 19:00-21:30
Vrijdag 19:00-21:30
Zaterdag 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Erwan Kenzo Nakata Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2018

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Selecto

1320

Strofilia

1320

Henri

13,520