Eyckerhof
1620

Naast alle drukte van het verkeer en bedrijventerreinen komt men bij het Eyckerhof in een groene en rustige omgeving terecht. Een ideale setting om zich te kunnen focussen op de keuken van chef Ferdy Debecker die klassiekers knap hedendaags vertaalt. Zo komt vitello tonnato van perfect gegaard kalfsvlees naast z’n klassieke garnituur ook met witte asperges in gewelde boter en krokante spek en broodkorstjes. De harmonie zit evenzeer bij saignant gebakken boederijhert dat opnieuw vergezeld wordt van witte asperges en verder met erwten en champignon. Niet te zoete compositie rond rood fruit en blauwe besjes met sorbet van aardbei en stukjes meringue voor extra crunch. Prachtig terras voor zomerse avonden, alsook de optie tot een BOB- of sapjesformule bij de verschillende menu opties.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Ferdy Debecker Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Korennaer

1620

Sense

1620

Kommilfoo

1620