Back to search results

EssenCiel
1520

Niels Brants is helemaal mee met de tijd. Zijn team zorgt niet alleen voor aangepaste wijnen bij de gerechten, maar even goed voor gevarieerde sapjes. Deze chef koesterde van bij het begin veel aandacht voor esthetiek in het bord. Prachtige hapjes zijn daar nog steeds het voorbeeld van met een krokant van rode biet, mousse van Griekse yoghurt en zwezerik als treffende opener. Mosselen brengt hij in twee bereidingen: als ceviche met kokos en als tom kha kung met typische Thaise smaakmakers en bleekselder plus daikon. Knap gepresenteerd is een flink stuk gerookte Oosterscheldepaling op Opperdoezer Ronde en lichte sabayon met plankton. Smaak en scherpte zit eveneens in een bereiding van gemarineerde langoustines met frisse smaken van radijs en kaffir. Kalfslende en kalfswang combineert hij vlot met diverse courgettes, artisjok en fijne jus met basilicum. Miso-ijs geeft aan een nagerecht met structuren van bosaardbeien apart karakter.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:15 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:15 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:15 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:15 — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Niels Brants Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Eed

1520

Arenberg

1520

Maxime Colin

1520