Espace Culinaire Bulthaup
1320

Dit atypische restaurant biedt een eenvoudige bistronomische keuken in perfecte harmonie met de omgeving. Ook de habitués vinden hun weg hiernaartoe voor de lunch, zozeer zelfs dat je best een tafel reserveert. Vooral de plaatsen bij de bar zijn gegeerd omdat je daar de chef aan het werk kan zien. Philippe Stevens serveert een gevarieerde seizoenskaart. Wij hebben genoten van de fijngesneden coquilles en rollade van foie gras, subtiel gekruid met witte truffelolie en een heerlijke entrecote van minhota, een Portugees runderras dat verwant is met de rubia gallega, geserveerd met een bearnaisesaus en verschillende groenten.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sel & Poivre

1320

Vilain

1320

La Vigneraie

13,520