Één twee vijf
13,520

In een gemoedelijke sfeer komen de toegankelijke gerechten van chef Tomek Mroszczak helemaal tot hun recht. Hij kiest resoluut voor een kleine kaart met seizoensgebonden gerechtjes. Makreel is lichtjes gebrand en serveert de chef met rabarber en bouillon van shiso. Perfect gegaarde kabeljauw komt met beurre blanc van garnaal, daikonsalade en gegrilde Romeinse sla. Als slot granité van Campari, aardbeien en crème van sinaasappel. Lieven Cobbaut neemt de gemoedelijke bediening op zich en zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Lieven Cobbaut Eigenaar
Tomek Mroszczak Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Aroy Aroy

1320

Nonam

1320

Heritage

1320