Dôme
16,520

Restaurants waar we vooraf al beslist hebben wat we als nagerecht zullen bestellen, zijn eerder zeldzaam. En we zijn denkelijk niet de enige gasten die onderweg naar Dôme al weten dat de bekende chocoladetaart met Maldon zout hun dessert zal zijn. Chef Frédéric Chabbert houdt deze creatie dan ook als vast item op zijn kaart. Net zoals het speciale melklam uit de Aveyron dat hij zacht over houtskool gaart en met een waarachtige aligot perfect omkadert. Blijft nog de keuze voor het voorgerecht. De ene keer zijn het coquilles uit Dieppe die ons verleiden, de andere keer bouchotmosselen uit de baai van Saint-Brieuc met spitskool en kimchi hollandaise. Opgediend onder het wakend en vriendelijk oog van gastvrouw Evangéline die samen met haar man dit unieke, historische pand op de juiste manier weet te bezielen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Bert Janssen Maître
Evangeline NG Chabbert Eigenaar, Gastvrouw
Frederic Chabbert Eigenaar, Chef
István Darázs Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Fine Fleur

1620

Le Pristine

1620

Kommilfoo

1620