De Franse chef Frédéric Chabbert en echtgenote Evangeline hebben van dit monumentaal pand uit 1893 een huis van vertrouwen en vol grandeur gemaakt. Frédéric Chabbert is in meer dan één opzicht voorstander van het principe dat de kwaliteit van het product een gerecht smaak en vorm geeft. Op zijn kaart volg je dan ook een wandeling doorheen diverse regio's in Frankrijk en de rest van Europa met vermelding van productherkomst. Franse bouchot mosselen van Maison Morisseau zijn enerzijds geserveerd met venkel en saffraan. In een ander kommetje smaken ze al even voortreffelijk met sabayon van miso. Subliem is bereiding van eekhoorntjesbrood in een combinatie met daslookcrème, spinazie, flan van Old Groendal kaas en Kristal kaviaar. Melklam uit Aveyron is zijn signatuurgerecht en komt met prima aligot. Ook de chocoladetaart blijft een gerecht om steeds weer naar uit te kijken. Met rijke ganache die verfijnd contrasteert met gelaagdheid van amandelpraliné, hazelnoot, Maldon zout en zanddeeg.