Delys
14,520

Dit restaurant van chef Rémi Doucet profileert zich als een modern ijkpunt te midden van het Luikse platteland. Overdag is het er helder en lichtovergoten, maar eens het donker wordt, is de sfeer intiemer. Dankzij de creativiteit van de menu’s die gelinkt zijn aan het moment en de seizoenen, bezit deze zaak een stevige reputatie. Er zijn maar weinig creaties die intensiteit missen. Zo herinneren we ons de combinatie van kreeft met in boter en gember gekonfijte kabeljauw uit Guilvinec. Maar ook het kalfsgebraad met champignons en kalfsjus, geflankeerd door gevulde kool met kalfsblanquette was memorabel. Puur comfort food.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — Gesloten
Woensdag 12:00-14:30 — Gesloten
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Prijs-Plezier van het Jaar 2013

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Pavillon du Vieux Château

1420

La Roseraie

14,520

Nyde

1420