Delys
1420

In deze oase van rust te midden van het platteland betovert chef Rémi Doucet met een originele keuken waarin de seizoenen en lokale smaken en producten centraal staan. De setting is comfortabel, eigentijds en lichtovergoten, perfect om te proeven van asperges van teler Stéphane Longlune met muskaatdruiven en Mamé Vî Bleu, een blauwe koemelkkaas, of lam uit de Pyreneeën met radijs uit Saint-Georges en coulis van verse geitenkaas. Opmerkelijk is de zorg die de chef aan elk dessert besteedt, zoals chocolademousse met ijs van crème anglaise en citroensorbet met Italiaanse meringue.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:30 — Closed
Wednesday 12:00-14:30 — Closed
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Friday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Saturday Closed — 19:00-22:00
Sunday Closed

Awards

  • Great Value Award 2013

Our partners

Also recommended Restaurants

Storia di Miceli

1420

Le Pavillon du Vieux Château

1420

Marsnil

1420