Cuisine Kwizien
1320

Chef Steven Devriendt en gastvrouw Lies Van der Linden trekken in Cuisine Kwizien vooral de lokale kaart. Producten betrekken ze bij bio groenteboeren in de buurt en een nabijgelegen zuivelhoeve. Oude Roeselaarse brokkelkaas combineert de chef met crème van gegrilde bloemkool en pestomayonaise bij carpaccio van Holsteinrund. Prima paling in ’t groen en tot slot fijne combinatie van moelleux van chocolade met passievrucht en vanille-ijs.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — Gesloten
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Steven Devriendt Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Coeur d'Amis

1320

De Bietemolen

1320

Vonk Gastrobar

1320