Cuisine Kwizien
1320

Chef Steven Devriendt en gastvrouw Lies Van der Linden verwennen hun gasten in een origineel en gezellig kader in het pittoreske Zwevezele. We genieten van gerookte paling met geprakte aardappel en bloemkool, beurre blanc en gepocheerd eitje met haringkaviaar. Chateaubriand is smaakvol gebakken en wordt geserveerd met onder meer crème van wortel, shiitake, groene asperge, aardappel wedges en zachte choronsaus. Mooi verzorgd gepresenteerde dame blanche als leuke en geslaagde afsluiter.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — Gesloten
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Steven Devriendt Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Coeur d'Amis

1320

Vonk Gastrobar

1320

d'Hofstee

1320