Cotto
1320

Nieuwkomer Cotto vinden we in een van de gezelligste straten van Tienen. Nicolas Monteleone en Patrizia Biccai tonen daar hun gedeelde passie voor de Italiaanse keuken die meteen een koksmuts waard is. Hun interesse in onder meer regionale gerechten proeven we in culurgiones, een pastaspecialiteit gevuld met kaas en aardappel en afgewerkt met munt en tomatensaus die opgepept is met basilicumpoeder. Doradefilet combineert de chef met saffraan en ansjovis in een delicieuze saus. Hij werkt het gerecht verfijnd af met crumble van taralli crackers. Mooie wijnkaart die de ambitie van Cotto kracht bijzet.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-21:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Fidalgo

13,520

Le Damison

1320

Le Sixième

1320