Colonel Louise
13,520

Al bij het binnenkomen kan je niet naast de ruime keuze vlees kijken uit verschillende regio's: rubia gallega, txogitxu, Simmenthal en vlees uit Frankrijk worden allemaal met de grootste zorg bereid in de Josperoven. Naast deze klassiekers zijn er uitzonderlijke vleessoorten zoals black angus, Blackmore Wagyu en Kobe rundvlees. Goed uitgewerkte brasseriegerechten vervolledigen het aanbod: ceviche van zeebaars in Tahitiaanse stijl met een vleugje vanille en limoen, of perfect gegaard ei met blokjes foie gras, eekhoorntjesbrood en gebroken hazelnoten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:30-14:00 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Anaïs Droeven Eigenaar
Benoit Vano Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Nénu

1320

Tero

1320

Dolce Amaro

1320