Coeur de Boeuf
1220

In deze eigentijdse zaak zit je goed voor een zeer kwaliteitsvol stuk rundvlees, exclusieve soorten vaak, zoals een drie tot vier weken gerijpte Scotonna côte à l’os uit Piëmonte. Maar ook een vijf weken gerijpte entrecote van Salersrund of West-Vlaams Rood van slagerij Dierendonck zijn mogelijk, net zoals een cheeseburger, stoofpotje van kalfszwezerik, sliptongetjes en ga zo maar door. Er wordt gewerkt met de beste leveranciers en lokale ambachtslui én er is een interessant menu.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Mona Lisa

1220

Le Temps des Cerises

1220

Le Royal

1220