Coeur de Boeuf
1220

John Maes Serveert in zijn grillrestaurant een voortreffelijk assortiment vlees van de beste runderrassen. Wagyu, Simmental en côte à l’os, al dan niet gerijpt, van verschillende origines. Zelfs de meest veeleisende fijnproevers vinden hier hun gading. Wij appreciëren ook dat de chef samenwerkt met lokale leveranciers en artiesten. De vijf weken gerijpte côte à l’os Marucia Galice heeft een unieke diepe smaak, die nog versterkt werd door de bereiding in de Josper oven. Een aanrader voor fans van uitzonderlijk rundsvlees.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Team

John Maes Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Carte du Roi

12,520

Le Temps des Cerises

1220

Le Royal

1220