Coeur de Boeuf
1220

Onnodig om een beeld te schetsen van het aanbod in deze zaak, want de focus ligt inderdaad op gegrild vlees. De origine van het vlees is heel divers en sommige landen zijn totaal onverwacht, waaronder Fins rundvlees dat sommigen zelfs de ‘wagyu’ van het Hoge Noorden noemen. John Maes gaat in zijn productkeuze heel scherp en selectief te werk. Zo vinden we er bijvoorbeeld coppa van rund van slagerij Dierendonck en komen tal van andere producten van lokale ambachtslui. Maar ook de liefhebbers van zeevruchten worden niet vergeten met gegrilde scampi’s of grote tijgergarnalen als start en sliptongetjes als hoofdgerecht.

Opening hours

Monday Closed — 18:30-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Saturday 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Our partners

Also recommended Restaurants

TapaSoif

1220

Le Temps des Cerises

1220

Le Royal

1220