Céma Passion
14,520

Cédric Manderlier en zijn partner Pauline hebben in mei 2022 de tiende verjaardag van hun restaurant gevierd. Een decennium van gedeelde passie om hun gasten te ontvangen in de beste omstandigheden en hen te verwennen met een seizoensgebonden keuken die tegelijk modern maar ook respectvol is voor de basistechnieken van de klassieke keuken. Wij benadrukken de perfecte garing van de coquilles uit Dieppe met Chinese kool, wakamé, mango, jus van baard en korianderolie, een creatief gerecht met goed gebalanceerde smaken. De kalfstournedos omwikkeld met colonatta spek wordt geserveerd met aardappelgratin met comté en jus van truffel. Op de gevarieerde wijnkaart staan verschillende biologische wijnen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Ouvert le Dimanche le 1er Dimanche du Mois

Team

Cédric Manderlier Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Le Mont-à-Gourmet

1420

L'Esprit Bouddha

14,520

La Part des Anges

1420