Het contrast tussen het strakke, sobere en uiterst zorgvuldig onderhouden gebouw, de kleurvolle keuken en het warme kader blijft ook na een zoveelste bezoek prikkelen. Maarten Bouckaert zorgt met zijn verfijnde, frêle smaaknuances voor extra beleving. Van bij de start proeven we uiterst geslaagde amuses. Zoals pani puri met haring in een romige saus met sorbet van fijn gepureerde avocado. Een eerste gerecht bestaat uit zijdezachte tagliatelle van zeekat, fijn gesneden chorizo en tuile van zwarte look. De bereiding is met dashi en basilicum evenwichtig afgewerkt en een mooi voorbeeld van de detailrijke keukenaanpak. Daarnaast verschijnt als contrast panna cotta van foie gras afgewerkt met een blokje foie gras waarbij het geheel is overgoten met een zeer mooie vichyssoise. Grote ogen gooit een nog licht krokante risotto met een zweem van Parmezaanse kaas als basis voor kalfsstaart en enkele stukjes kalfszwezerik. Twee sauzen met kalfsjus, enerzijds met morieljes en anderzijds met koffiesmaak worden aan tafel geserveerd en zorgen voor perfecte smaaksymbiose én knappe visuele afwerking. De wijnkaart omvat meer dan 600 referenties en wordt in drie delen vervat in een prachtige lederen koffer gepresenteerd.