Brasserie Juste
1320

Klassiekers uit het brasserierepertoire, vakkundig klaargemaakt en op basis van kwaliteitsproducten. Meer moet dat soms niet zijn. Na enkele smakelijke goujonettes van  kabeljauw met tartaar, kiezen we voor brioche met oosterscheldepaling en zure room. Filet pur van West-Vlaams rood rund wordt klaargemaakt in de Josper houtskooloven en komt perfect saignant aan tafel met een frisse salade, pepersaus en knapperige frieten. Tel daar de vlotte bediening bij, het sfeervolle kader en het terras met zicht op de velden, en we komen graag terug.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

Tom De Poortere Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Pastorie

13,520

Sett

12,520

Sensum

15,520