Bourgondisch Kruis
1420

Chef David Demey en gastvrouw Kathleen Hostens leggen hun klanten reeds 25 jaar in de watten. Vast cliënteel weet de weg naar de klassiek modern geïnspireerde gerechten van deze chef makkelijk te vinden. Na een reeks mooie gepresenteerde en smaakrijke amuses genieten we van langoustines bereid met enigma runderpicanha in intense dashibouillon. Met een gerecht rond witte pens en krokant gebakken coquilles bereidt de chef schorseneren op drie manieren met daarbij beurre blanc verrijkt met vin jaune als subtiel verbindend element.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — Gesloten
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:00
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Op maandag, dinsdag, donderdagavond en zaterdagmiddag open voor groepen vanaf 10 personen 

Team

David Demey Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Va et Vient

1420

Jean-Philippe

14,520

Nast

14,520