Bistro O-Point
1320

Chef Olivier Dardenne kiest in zijn keuken voor fijne producten en maakt daarbij royaal gebruik van boter en room. Zoals in een bereiding van langoustines met gerookte paprika, gekonfijte tomaat, lente-ui en venkelzaad, rijkelijk in boter geserveerd. Zeeduivel combineert hij met tuinbonen, romige risotto en venkel met blanke botersaus. Correct gedraaid vanille-ijs vormt de basis van een dame blanche waaraan fijne chocoladesaus passende intensiteit geeft.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cantine Copine

13,520

Réliva

1320

Laissez-Faire

13,520