Bistro Balance
1220

Chef Steven Van Snick en echtgenote Saar Van Gysel maakten eerst van hun fine dining restaurant een gezellige bistro en lieten de zaak uiteindelijk over aan Brian Wagemans. Hij brengt smaakvolle composities. Coquille combineert hij met aardpeer, boudin noir en texturen van rode biet. Bij een appeltaartje serveert de chef roomijs van tonkaboon en gel en schuim van kumquat.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:00
Zondag Gesloten

Team

Brian Wagemans Eigenaar, Gastheer
Kenneth Cools Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

W-ilt

1220

Saveur

1220

Le Cirque

1220