Back to search results

Benoit & Bernard Dewitte
1620

De creaties van chef Benoit Dewitte stralen een streven naar pure perfectie uit. Met natuurlijke gratie weeft hij subtiliteit in elk gerecht en laat zo zijn onmiskenbare signatuur achter. Vaak worden groenten en kruiden gebruikt om een wervelend samenspel van smaken te harmoniseren. Zijn inspiratie ontspringt uit de natuur, wat leidt tot fijne presentaties op het bord. Flinterdunne hamachi komt op een bedje van komkommer, koolrabi, zilte kruiden en engelwortel, vervolgens afgetopt met vinaigrette op basis van algen en prei-olie. Gegrilde witte asperge combineert hij met crème van eidooier en rijke saus met groene kruiden en paling. Perfect gegaarde kabeljauw omgeven door een gladde beurre blanc, verschillende structuren van bloemkool en gestoofde lamsoren, overtuigen al even makkelijk. De compositie rond parelhoen, morieljes, aardappelmousseline en peulvruchten is net zo verfijnd. Originele afsluiter met chocolade, munt en ijs van zuring.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Benoit Dewitte Chef
Bernard Dewitte Gastheer

Awards

  • Groentemenu van het Jaar 2020
  • Jonge Chef van het Jaar 2005

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Horseele

1620

OAK

16,520

L'Envie

1620