Deze zaak van chef Basile De Wulf, een moderne houten chalet, maakt deel uit van boerderij La Petite Campagne en staat garant voor een unieke culinaire ervaring. De sfeer is gezellig en het team werkt uitsluitend met seizoensproducten: van boer tot bord. Basile De Wulf is een chef die met succes lokale producten aan een geraffineerde kookstijl koppelt. Getuige daarvan was de ossenhaas die hij combineerde met pakketjes spinazie, rechtstreeks van de boerderij, aardappelen, petit-gris en merg. Als wijnliefhebber hecht Basile telkens veel belang aan de juiste wijn die in het glas komt. Laat je verrassen door zijn Menu Gourmandise en ontdek de creativiteit en versheid van deze bijzondere keuken. Een verbluffend adres waar eenvoud harmonieus samengaat met culinaire uitmuntendheid. De zomer van 2025 zal het begin zijn van een nieuw culinair avontuur op een plek niet ver van het huidige adres en met een rijke geschiedenis. Geen twijfel dat de chef op deze locatie zijn talent nog beter tot uiting zal brengen.