Back to search results

ArtChoc
1320

Chef Peter Collura houdt de zaken graag simpel en overzichtelijk in zijn open keuken.Hij serveert enkel een menu in diverse gangen en deze wisselt naargelang het aanbod van de dag. Drie hapjes vooraf brengen ons in opperbeste stemming. Daarvoor zorgen een zelfgemaakt kaaskroketje, rijk smakend pompoensoepje en een combinatie van zalm en hummus. Koolvis brengt hij perfect gegaard met romanesco, koolrabi en saffraansaus als een evenwichtige compositie. Pladijs is al even mooi gebakken en krijgt schorseneren en asperges met kreeftensaus mee. De eerste koksmuts is binnen!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-21:00
Woensdag 18:00-21:00
Donderdag 18:00-21:00
Vrijdag 18:00-21:00
Zaterdag 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Leeuw

1320

La Bonne Vie

1320

Osteria Moretti

13,520