Back to search results

ArtChoc
1320

Chef Peter Collura pakt het handig aan door enkel een meergangenmenu te serveren volgens aanbod van de dag. Sushi met avocado, zalm met sesam en algen en een traditioneel kaaskroketje vormen een trio hartige aperitiefhapjes. Filet van zeebaars combineert hij met krab, saffraan, mini croque monsieur en stukjes parmaham tot een verrassend geheel. Bij kalfsvlees, butternut, ratatouille en groene asperges zorgt een rode wijnsaus voor geslaagde verbinding tussen alle ingrediënten. Smaakvolle crème brûlée als slot.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-21:00
Woensdag 18:00-21:00
Donderdag 18:00-21:00
Vrijdag 18:00-21:00
Zaterdag 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Leeuw

1320

Osteria Moretti

13,520

Entrepot del Tartufo

1320