ArtChoc
1320

Uit het meergangenmenu van chef Peter Collura onthouden we onder meer fijn gepaneerde koolvis met licht pikante krokante toets. Daarbij zorgt gebrande bloemkool en mosselsaus voor een fijn evenwicht. Ook Groenlandse heilbot krijgt een aangename cuisson mee naast witloof en saus met saffraan. Nagerecht omvat een kwartet aan lekkers met crème brûlée, eclair, tiramisu en flan waarna de zoetekauwen onder ons nog verder verwend worden met een stoet aan cakejes, spekjes en chocolade bij de koffie.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:00 — 18:00-19:30
Wednesday 12:00-13:00 — 18:00-19:30
Thursday 12:00-13:00 — 18:00-19:30
Friday 12:00-13:00 — 18:00-19:30
Saturday Closed — 18:00-19:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Leeuw

1320

Osteria Moretti

13,520

Het Genoegen

1320