Argendael
13,520

Minder maar beter vlees is niet alleen de leuze van een aantal topslagers in ons land. Ook chefs volgen dat gedachtegoed. Zoals chef-eigenaar Ludovic Ghyselen en chef Thomas Vercaemst van Argendael die het edel vlees van duurzaam gekweekt Amerikaanse black angus promoten. Zesrib, staartstuk, bavette, piano rib of dunne lende al dan niet voorzien van mergpijp vormen hun signatuurproducten. Puur of desgevraagd met bearnaise of groene pepersaus. Daarnaast gebarbecuede pluma van Ibérico, in houtoven gebraden Frans piepkuiken of gegrilde tarbot voor wie iets anders dan rundvlees verkiest.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 19:00-21:30

Team

Ludovic Ghyselen Chef
Thomas Vercaemst Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Gaston Vouzote

1320

Vividu

1320

Au Petit Château

1320