Alice Gastronomia
1320

De oude bloemzolder van een bakkerij die zich vroeger op de eerste verdieping in dit pand aan de Grote Markt in Westerlo bevond, werd quasi onherkenbaar verbouwd naar een moderne zaal met open keuken en leuk terras. Chef Tom Maes en partner Helga Blockx brengen Italiaans geïnspireerde gerechten. Dunne ravioli is goed gevuld met krab en afgewerkt met gamba, kerstomaat en ligt op twee structuren van koolrabi. Risotto combineert de chef met dunne lende van Simmentalrund die zes weken met hazelnoot en cacao gerijpt werd. Een koksmuts als mooie start voor deze boeiende nieuwkomer.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:30-22:00
Donderdag Gesloten — 18:30-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-22:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Coupé

1320

Joels

1320

Serafina

1320