Back to search results

De Coupé
1320

Ingenieur Annie Van de Vel werkt solo in het oude geklasseerde station van Olen dat ze met haar echtgenoot Ronny Cannaerts kocht. Ze maakte van haar hobby haar nieuwe job. Koken zit inderdaad in haar vingers. Als kunstzinnige autodidact brengt ze smaakvolle gerechten die ze presenteert op zelfontworpen borden. Voorgerecht is een geslaagde combinatie van zoet, zilt, citrus en bitter vervat in een kletskop op basis van sinaasappel opgevuld met ceviche van kabeljauw, paprika en pompelmoes afgewerkt met schuim van yuzu. Tarbotfilet is fijn gekruid en komt met couscous en bloemkool afgewerkt met saus op basis van wortelen en rozijnen. Als nieuwkomer in onze gids mag ze meteen een koksmuts opzetten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-23:00
Donderdag 18:00-23:00
Vrijdag 18:00-23:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Nr. 12 by Helsen

1320

Serafina

1320

Julienne

1320