A l'infintiste
1320

Drank zelf uit de koeling nemen, koffie zelf zetten en daarna de rekening maken. Al die handelingen maken nog steeds deel uit van het participerend concept van chef-eigenaar Marc Van Uffelen. Hij of zijn collega Chris Mertens staan solo in de keuken en rekenen voor bediening op de goodwill van hun gasten. Beide brengen alternerend hetzelfde zesgangenmenu doorspekt met gimmicks en gepimpte garnituren. ‘Bouillabaisse’ is in de oven gebakken kabeljauw, geserveerd in kruidige tomatenvissoep met diverse beetgare groentjes afgewerkt met postelein en toast plus zachte rouille.

Openingstijden

Maandag 19:00-21:00
Dinsdag 19:00-21:00
Woensdag 19:00-21:00
Donderdag 19:00-21:00
Vrijdag 19:00-21:00
Zaterdag 19:00-21:00
Zondag 19:00-21:00

Team

Chris Mertens Chef
Marc Van Uffelen Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Ciro's

13,520

Bar Pêche

13,520

Kato

1320