NIEUW! Bijna alle restaurants uit de Gault&Millau gids nu te reserveren in enkele clicks

Jul 12, 2023

De Gault&Millau website, de meest populaire restaurantwebsite van België, werd recent uitgebreid met een nieuwe en unieke reservatiemodule. Via de homepage van de website kan men nu reserveren bij bijna alle restaurants uit de gids, en dat met slechts enkele clicks. 

 

Met de uitgebreide zoekfunctie (raadpleegbaar via de knop “beschikbaarheid” op de homepage, zie bovenstaande afbeelding) kan de gebruiker zoeken op de beschikbaarheden en dat zowel op het niveau van het gebruiksmoment (lunch of diner), het aantal personen als de datum. 

Na het bevestigen van de keuze wordt men doorverwezen naar een overzichtspagina waar alle beschikbare restaurants weergegeven worden. Op deze pagina kan de gebruiker het restaurant van zijn of haar voorkeur aanklikken en direct reserveren. 

 

De module bundelt op deze manier de verschillende reserveringssystemen in België en is daarmee uniek. Gault&Millau wilt met de module enerzijds extra boekingen genereren voor de restaurants uit de gids, en anderzijds de gebruiker een gemakkelijke, overzichtelijke en nationale reserveringstool bieden. De module is volledig gratis en wordt constant geüpdatet. 

More News

Gault&Millau Benelux geeft 21e gids uit en bekroont Chef van het Jaar 2024 en andere Laureaten

Nov 25, 2023

Partnernews Parmaham - Roger van Damme’s macarons met Parmaham, meloen en caviaar

Nov 15, 2023

Partnernews The Mocktail Club: Ready to serve alcohol-free drinks.

Nov 14, 2023